POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

 

Identitat: PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U

CIF: a08116147.

Dir. Postal: Travessera de Gràcia, 47-49, 08021 Barcelona

Telèfon: 933660300

Contacte: lopd@penguinrandomhouse.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

 

En PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U tractem la informació per informar sobre els nostres productes, serveis, novetats, sortejos, concursos i esdeveniments de PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U així com la gestió de la seva inscripció i participació a sortejos, concursos o esdeveniments que sol·liciti participar. Només podran prestar el seu consentiment persones majors de 14 anys.

 

Les diferents finalitats de tractament possibles són:

 

Al registrar a la nostra plataforma accepta com a usuari i marcant la casella corresponent accepta rebre comunicacions comercials per via postal i electrònica sobre productes, serveis, novetats, sortejos, concursos i esdeveniments generals de PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U

L’usuari marcant la casella corresponent acceptar rebre comunicacions comercials per via postal i electrònica adaptades al seu comportament a la web ja sigui de navegació o de compra.

Per al tractament de les dades personals també podem utilitzar plataformes de proveïdors que actuen a títol d’encarregat de tractament de PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U per gestionar serveis auxiliars com l’enviament de comunicacions o de registre i conservació segura de les dades i sempre es tractaran les dades en base a les finalitats anteriorment esmentades no suposant en cap cas una cessió de dades.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

 

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment per l’interessat o sol·liciti la baixa del servei subscrit i posteriorment fins a complir amb obligacions legals de conservació per possibles responsabilitats en el tractament de les dades o en compliment de les condicions generals del servei. Per revocar el seu consentiment pot presentar la seva sol·licitud al compte de correu: lopd@penguinrandomhouse.com

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

 

La base jurídica del tractament de les seves dades per la finalitat de poder informar per via postal i electrònica sobre els nostres productes, serveis, novetats, sortejos, concursos i esdeveniments generals de PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U així com la gestió de la seva inscripció i participació a sortejos, concursos o esdeveniments que sol·liciti, és l’aportació del consentiment. El consentiment serà vàlid fins que decideixi revocar-lo.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits .

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Els interessats podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades en suport automatitzat a un altre responsable.

En el moment de la cancel·lació de les dades, únicament els conservarem bloquejats en compliment d’obligacions legals.

Quan ho consideri també pot presentar una reclamació, davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.agpd.es.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat de les dades, limitació del tractament i sol·licitar la revocació dels consentiments prestats, dirigint un escrit adjuntant el seu DNI a PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U enviant un correu electrònic a lopd@penguinrandomhouse.com

 

Com hem obtingut les seves dades?

 

Les dades personals que tractem a PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U procedeixen de la persona interessada.

Les categories de dades que es tracten són:

  •  Dades d’identificació
  • Codis o claus d’identificació
  • Adreces postals o electròniques
  • Preferències i interessos associats a concursos de PENGUIN RANDOM HOUSE S.A.U en què participa l’usuari.
  • Preferències i interessos associats a l’activitat de l’usuari a la web.

No es tracten dades especialment protegides

 

Com garantim la seguretat de les seves dades?

Adoptem les mesures necessàries per evitar la seva alteració, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment de l’estat de la tecnologia.