Què n’han dit

15.11.2015 | 0 Comentaris

«Una bona manera d’ocupar l’estona és llegir un llibre; per exemple, un llibre excel·lent publicat no fa gaire sobre el conflicte basc al voltant de la vida d’Arnaldo Otegi. Antoni Batista, l’autor  de Otegi. La força de la pau, es el periodista que jo conec que sap més sobre el complex món de la política basca i de les seves claus, misèries i aspiracions.»
Joaquim Mª Puyal, Catalunya Ràdio

«Magnífic llibre.»
Pilar Rahola, La Vanguardia

«Documentadíssim, revelador, imprescindible i colpidor.»
Xavier Antich, La Vanguardia

«Antoni Batista té dues qualitats perfectes per enfrontar-se al tema Otegi. Escriu de meravella, cosa que l’ajuda a construir una biografia que bascula entre l’èpica i la poètica; i coneix Euskadi –hauríem potser de dir Euskal Herria—com el palmell de la mà. El llibre és excel.lent.»
Patricia Gabancho, Núvol

«Un magnífic treball del periodista Antoni Batista, des del seu profund coneixement d’un país on va exercir de corresponsal de premsa durant 25 anys. I, mentre escriu, Batista no es pot sostreure de la condició d’independentista i de l’enamorament d’una terra on s’expressen tots els colors del verd i tota la voluntat de ser.»
Jaume Oliveras, El Punt Avui

«Un periodista honest que ens ha explicat tota la complexitat del conflicte des de l’imprescindible distància crítica. Un llibre essencial.»
Jordi Creus, El Punt Avui

«Batista exposa amb claredat i sense embuts el paper fonamental que va tenir Arnaldo Otegi en l’aposta per la pau.»
Antoni Segura, El Punt Avui

«Batista ha furetejat en la foscor durant anys i panys cercant una veritat complexa i resistent, que ha sabut transmetre amb claredat en les seves cròniques basques. Ara ho torna a fer amb un llibre esperat: una immersió en la figura més fascinant de la política basca i, probablement, mundial.»
Pere Cardús, Vilaweb

«Antoni Batista ha fet una feina d’explorador incansable. Un dossier revelador de tot allò que ignorem sobre la diversitat i la complexitat del món basc.»
Josep Maria Espinàs, El Periódico

«Aporta molta llum sobre l’Euskadi dels últims anys.»
Joan Tapia, El Periódico

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Agraïm la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.