Què n’han dit

14.01.2013 | 0 Comentaris

Una novela monumental del novelista catalán (quizá el más interesante actual, para mí) Albert Sánchez Piñol. Quedó soberbia.

Arturo Pérez-Reverte

 

He llegit amb passió la novel·la Victus i felicito Albert Sánchez Piñol. Impressiona la documentació que aporta i la desinhibició amb què s’enfronta a una novel·la històrica sobre els anys previs i el setge a Barcelona.

Xavier Sardà. El Periódico

 

Cuando todo el mundo esperaba el cierre de su trilogía fantástica, Albert Sánchez Piñol ha entregado un impresionante novelón histórico sobre la Guerra de Sucesión con un músculo narrativo y un desfile de personajes al alcance de muy pocos.

Antonio Lozano

 

Es uno de los relatos de desastres más conmovedores que se han publicado en años. Un libro que, por sí solo, reivindica el (muchas veces justamente) vilipendiado honor de la novela histórica.

Luis Algorri. Tiempo

 

Un llibre profund, atractiu i potent.

Joan Josep Isern. VilaWeb

 

Crec que Victus és la novel·la perfecta. Brillant, intensa, divertida, emocionant, tendra, dura, ben documentada, meravellosament ben escrita. Victus és una delícia de llibre que esdevindrà imprescindible i històric.

Carles Porta. Diari Segre

 

És el nostre Guerra i Pau! entre altres coses perquè si llegint l’obra de Tolstoi vaig “disfrutar” com un “cosaco”, ara he “disfrutat” com un “miquelet”!! Ara, té una cosa que l’obra del rus no té: Una infinita ironia, un gran sarcasme, una picaresca que m’ha fet sacsejar de riure en molts moments. Moments que arriben a l’alçada de Cervantes, Valle o el Galdós dels Episodios Nacionales.

Antoni Gual

 

A més d’un regal monumental per a les cultures espanyola i catalana, Victus és un antídot contra el verí de la manipulació.

Sergi Pàmies. La Vanguardia

 

Gràcies, Albert Sánchez Piñol, per les hores de plaer immens i intens quem’ha regalat Victus. Una obra mestra.

Carles Capdevila. Ara

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Agraïm la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.