Què n’han dit

05.08.2017 | 0 Comentaris

«Una de les grates sorpreses de la temporada. Novel∙la breu, abundant en matisos, que exigeix atenció.»
Robert Saladrigas, La Vanguardia

«És la novel·la d’una existència aparentment anodina i freda, la d’un home rústec, coix, confinat en una vall d’alta muntanya, solitari, gairebé analfabet, sense amics ni enemics. Algú que surt del no-res (sense passat conegut) i acaba en el no-res (probablement ningú el recordarà). Doncs bé, el que ens diu Seethaler és que aquesta vida és un tresor, el que ens ensenya és que Andreas Egger és la humanitat.»
Ignasi Aragay, Ara

«Ja he tingut oportunitat de llegir Tota una vida i m’ha agradat molt. Una novel·la molt profunda amb un estil senzill; tendra sense “perdonar” el dolor. Me l’he llegit d’una sola tirada en un moment una mica baix i ha estat una lectura ideal.»

Noelia Martínez, Llibretera

«En aquestes cent pàgines es condensa l’emoció d’una vida que són totes les vides. És terrible que algú et faci adonar de la futilitat de l’existència alhora que de la seva grandesa. Tota una vida és una novel·la total. I en cent pàgines. No es pot demanar més.»
Lluís A. Baulenas, Ara

«Tota una vida és una novel·la breu, molt breu, que es llegeix d’una volada. I, malgrat tot, concentra grans reflexions i grans emocions. Una obra escrita amb un llenguatge senzill, planer, i amb una estructura simple, sense complicacions, però que omple al lector. Un gran text que ens transporta a les arrels de l’existència humana, al més essencial, al més important de tot.»
Gustau Nerín, El Nacional

«Una miniatura preciosa i paradoxalment vastíssima, d’una riquesa anímica i una profunditat de sentit notables. Una novel·la crua però no truculenta, dolça sense caure en la mel·lifluïtat, dramàtica sense èmfasis i sàvia sense subratllats petulants.»

Pere Antoni Pons, Ara

«Robert Seethaler ha escrit amb mestria l’equívoca història d’un personatge que es comporta com una fulla enduta pel destí.»
Vicenç Pagès Jordà, El Periódico

«Una novel·la plàcida, simple, dolça i precisa que et convida a pensar en el sentit o l’absurditat de l’existència, i sobretot en el sentit o l’absurditat de cada existència.»
Eva Piquer, Ara

«De una concisión y una pulcritud extremas, Toda una vida es una novela bellísima, una fábula sobre el sentido y el sinsentido de la existencia.»
Culturamas

«Hermosísimo relato. Un todo compacto, directo y convincente.»
José María Guelbenzu, El País

«M’ha encantat aquesta novel·la breu però preciosa.»
Margaret Atwood

«Tota una vida, de l’escriptor austríac Robert Seethaler, és una meravellosa contemplació d’una vida solitària en una vall remota mentre el món modern s’hi va introduint de mica en mica.»
Ian McEwan

«Una història d’amor, pèrdua, fracàs i triomf. Un llibre que agradarà i —n’estic segur— serà discutit a molts clubs de lectura. Llegir-lo és una satisfacció.»
Manuel Rodríguez Rivero, El País.

«Bastida amb minuciosa precisió perquè ens atrapi per no deixar-nos anar fins més enllà del desenllaç.»
Robert Saladrigas, La Vanguardia.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Agraïm la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.