Què n’han dit

27.02.2017 | 0 Comentaris

«Una història que emociona. A més de proporcionar informació nova i veraç i de incitar a l’anàlisi i reflexió, permet sobretot assaborir la bellesa, precisió i eficiència dels processos implicats en la creació i manteniment de la vida.»
Salut Vilaró

«El apasionante recorrido que Mukherjee hace en su libro por la historia de la genética permite observar la formidable aceleración que ha experimentado el conocimiento en las tres últimas décadas. Mukerjee explica los entresijos de cada uno de estos grandes avances como una epopeya coral, con todos sus protagonistas relevantes.»
MILAGROS PÉREZ OLIVA, El País

«Un llibre d’un entusiasme encomanadís, tant pel que explica Mukherjee, com per la manera com ho explica. És un viatge meravellós a la recerca científica, al dia a dia dels progressos científics, a les investigacions.»
RAMON MORENO, Directe!cat

«Hi ha moltes maneres d’explicar i explicar­se la història de l’ésser humà i, de passada, trobar-­li sentit.La genètica n’és una. I en mans d’aquest biòleg és apassionant.»
LLUÍS PASQUAL

«Recién publicado y excelentemente traducido. Lo conozco letra a letra porque lo he revisado, pero ha sido un placer emocional y estético, además de intelectual, claro. El autor juega con los conceptos como si fuera un artista y utiliza las palabras como pinceladas de color. Además, explica la genética con pasión, haciéndote vibrar con cada pequeña historia, con cada científico, como si los conociera.»
GEMMA MARFANY, La Vanguardia

«El lector pot estar tranquil. Quedarà fascinat per la història del gen.»
MARC SOLER, Núvol

«Explicada de manera magistral, didàctica i apassionada pel metge, genetista i oncòleg Siddhartha Mukherjee, en una traducció magnífica de Xavier Pàmies. ‘El gen’ ha esdevingut un fenomen literari d’abast mundial, per la capacitat extraordinària de Mukherjee de transmetre al lector la passió per la cerca sobre el secret de la vida.»
JOSEP CASULLERAS, Vilaweb

«Un dels llibres sobre ciència més fascinants, apassionants i i espectaculars, un relat sobre un supòsit que acaba cobrant vida.»
ESTEVE PLANTADA, Nació Digital

«Mukherjee ha tornat a revolucionar la divulgació científica amb El gen, on barreja ciència, història, filosofia i experiències personals per explicar la història de la genètica i com aquesta ha revolucionat la medicina i la societat actuals. Set-centes pàgines que han rebut nombrosos elogis arreu del món, sobretot pel rigor, però també per la senzillesa.»
MIQUEL RIERA, El Punt Avui

«Apassionant. El gen, en definitiva, és l’absorbent aventura per desxifrar allò que ens determina com a espècie i com a individus, que prefigura des del nostre caràcter i personalitat fins a la inclinació sexual, els gustos, i naturalment la salut i les malalties. Un llibre que ens descobreix el nostre codi de barres.»
IGNASI ARAGAY, Ara

«Amb senzillesa i rigor, però al mateix temps fent-nos sentir que nosaltres també formem part d’aquesta epopeia que ha revolucionat la medicina.»
MANEL ESTELLER, Director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer

«La genètica avança als laboratoris. Amb aquest gran llibre també ho farà als carrers.»
JOAN MASSAGUÉ, Director de l’Institut Sloan-Kettering de Nova York

«Barreja ciència, història, filosofia i experiències personals d’una forma única i molt addictiva.»
SALVADOR MACIP, Científic i escriptor

«Una rara combinació de rigor científic i seducció. El món de Sofia de la genètica.»
GEMMA MARFANY, Professora titular de Genètica de la Universitat de Barcelona

«El llibre és apassionant i sembla mentida els recursos literaris que té aquest Gen_i!»
JAUME VILALTA, Director i presentador del Quèquicom

 «Apassionant. Una mena de Sapiens científic, però també filosòfic i ètic. Molt ben escrit: s’expliquen descobertes, hi ha històries humanes, hi ha enveges i fins i tot traïcions entre científics… És més que un llibre d’alta divulgació. És una gran aventura.»
IGNASI ARAGAY

 «La història de detectius més important de tots els temps. Un llibre prodigiós, de gran envergadura, absolutament cabdal.»
ANTHONY DOERR, Premi Pulitzer 2015

«El terme divulgació científica no serveix per definir aquesta proesa. Això és literatura.»
THE OBSERVER

 «Excepcional. Segurament un dels llibres de ciència més captivadors, potents i elegants que es pugui llegir.»
THE TIMES

 «Podem donar la benvinguda a una nova estrella en la constel·lació dels grans metges escriptors.»              
THE WASHINGTON POST

 «Magistral. Un petit miracle de penetració, envergadura, ritme, estructura i lucidesa.»
THE CLEVELAND PLAIN DEALER

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Agraïm la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *