WONDER: Ja hem passat els 25.000!

06.02.2014 | 0 Comentaris

WONDER, de R.J. Palacio, arriba als 25.000 exemplars

«De vegades un llibre t’omple d’esperança i vols que tothom senti el mateix. Per això el llegeixes als teus alumnes i el recomanes als teus amics i coneguts. Per això en parles aquí. Us puc ben assegurar que els nens, a partir d’uns deu o onze anys, queden literalment atrapats per la història de l’Auggie. I em demanen: “que no ens llegeixes Wonder, avui?” I el mateix els passa als adults. Potser perquè, en el fons, tots necessitem que ens expliquin una història que ens faci sentir millors, o desitjar ser-ho.»

Del blog de l’August Garcia (august-rapsodia.blogspot.com.es)

A La Campana no acostumem a publicar llibres dirigits especialment al món escolar, però WONDER ens va commoure i impressionar per la seva bellesa moral i força narrativa. WONDER és una novel·la que ha trasbalsat les escoles i les famílies americanes i que ara s’està escampant per tot el món. Amazon el va escollir el millor llibre juvenil de l’any. La filla d’en Pep Guardiola se’l va llegir a l’escola, a Nova York; li va agradar tant que l’hi va fer llegir a la mare, i la mare al Pep. En Jordi Basté ho va explicar a la ràdio…

A Catalunya ja se n’han venut més de 25.000 exemplars.

WONDER és una meravella.

 

 

WONDER: recursos per al professorat

 

Guia Didàcticawonder

Us recordem que teniu a la vostra disposició una Guia Didàctica de Wonder, elaborada pel professor Àlex Gimeno. Podeu consultar-la online o descarregar-la clicant al següent enllaç:

https://lacampanaeditorial.com/file/2014/02/WonderGuia.pdf

 

Proposta Interactiva de Lectura

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha elaborat i penjat a la web de l’edu365 una Proposta Interactiva de Lectura de Wonder, a la que es pot accedir clicant a http://www.edu365.cat/eso/muds/catala/lectures/wonder/index.htm.

 

Guia Visual

La mestra de mestres Irene de Puig, quan va llegir el llibre, va dir que era “una novel·la d’una qualitat humana sense precedents”, i en va quedar tan enlluernada que n’ha fet una Guia Visual extraordinària que podeu trobar a: http://guiavisualwonder.grupiref.org/