Hi ha molts llibres per llegir
Encertar és saber triar

La Campana, nascuda el 1985, destaca pel seu alt percentatge d’èxits. Ni llibres difícils, per a una minoria, ni títols impresos només amb una intenció comercial. La Campana és exigent amb ella mateixa, per correspondre als lectors exigents.
Llibres de qualitat, però per a tothom.

Antologia de floretes

«La Campana és com l’Astèrix de les editorials. És una petita empresa que resisteix ara i sempre –i de vegades supera- als grans grups. La seva línia –“fer llibres de qualitat però que siguin per a tothom”.»
X. Ayén. La Vanguardia.

«La Campana, editorial petita però amb molta personalitat, d’aquelles que no defrauda mai el lector. Tots els editors que he conegut defensen a capa i espasa els seus autors, et parlen dels llibres que han de publicar amb un entusiasme fora de mida, però aquesta dona, Isabel Martí, els supera tots. Un argent viu al servei del llibre.»
M. Cuyàs. El Punt Avui.

«Una bona elecció d’originals i un treball intensiu amb ells ha fet que disfrutin del costat bo de la concentració de les vendes en només uns quants títols.»
E. AlòsEl Periódico.

«La Campana, tres dècades de rigor i de vigor literaris. La Campana ha enramat tot el seu camí d’èxits. Els més sonats les novel·les de Sánchez Piñol. Més enllà dels best sellers, hi ha la feina callada i eficaç d’un equip que ha trencat esquemes.»
El Punt-Avui.

«La Campana ha mantingut una línia editorial independent i rigorosa. Ha resistit totes les temptacions del món editorial. La temptació de créixer en facturació a base d’ampliar el número de novetats. La temptació de publicar bestsellers de patacada. La temptació de passar-se al castellà. La temptació de publicar llibres manufacturats a la tele. La temptació de cedir el seu fons a operacions de butxaca. La temptació de casar-se amb un autor només perquè li ha donat vendes en un primer llibre. La temptació de traduir un títol estranger igual que l’editor castellà, per pur seguidisme. Isabel Martí ha demostrat que el lector català es pot mobilitzar amb independència dels corrents del mercat espanyol.»
B. Puigtobella. Núvol.