POLÍTICA DE PRIVACITAT

A efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, EDICIONS LA CAMPANA SL, amb CIF B58567785, informa l’Usuari de l’existència d’un fitxer amb dades de caràcter personal inscrit en el R.GPD (Registre General  de Protecció de Dades), creat amb la finalitat de realitzar la gestió de la relació amb els usuaris, clients i potencials.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els llibres i les activitats d’EDICIONS LA CAMPANA SL.

El fet de no facilitar les dades personals sol·licitades o de no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació sobre els llibres i les activitats d’EDICIONS LA CAMPANA SL.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals seran incorporades a un fitxer titularitat d’EDICIONS LA CAMPANA SL, amb domicili al Carrer Avenir, 49 baixos, de Barcelona 08021, que té implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial Decret 1720/2007.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITADES

L’Usuari que envia la informació a EDICIONS LA CAMPANA SL és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que s’hi inclouen, i exonera EDICIONS LA CAMPANA SL de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

EDICIONS LA CAMPANA SL no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjuris que poguessin originar-se per l’ús de l’esmentada informació.

S’exonera EDICIONS LA CAMPANA SL de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjuri que pogués patir l’Usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació facilitada per EDICIONS LA CAMPANA SL, sempre que procedeixi de fonts alienes a EDICIONS LA CAMPANA SL.

FINALITATS

Les finalitats de l’obtenció de dades són: el desenvolupament d’activitats i prestació d’informació sobre els llibres i les activitats d’EDICIONS LA CAMPANA SL.

CESSIÓ DE DADES A TERCERS

EDICIONS LA CAMPANA SL no realitzarà cessió de les dades dels usuaris a tercers. No obstant això, en el cas que les cedís a alguna empresa, es produiria una informació prèvia a la cessió sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

EXERCICI DE DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per correu: dirigit a EDICIONS LA CAMPANA SL, Carrer Avenir, 49 baixos, de Barcelona 08021. Per exercir els esmentats drets i en compliment de la Instrucció 1/1998 de 19 de gener de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, cal que vostè acrediti la seva personalitat davant d’EDICIONS LA CAMPANA SL per mitjà de l’enviament d’una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

MESURES DE SEGURETAT INFORMÀTICA

EDICIONS LA CAMPANA SL ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades personals legalment requerits i recollits en el RD 1720/2007. No obstant això, disposem d’altres mitjans addicionals, com són firewalls d’última generació i també mesures tècniques, com a programari per a l’encriptació de la informació confidencial i control d’accés a la informació de caràcter personal, usuaris restringits, polítiques de seguretat, usuaris i contrasenyes que caduquen segons exigeix la LOPD, i altres sistemes orientats a evitar el mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades personals facilitades a EDICIONS LA CAMPANA SL.

EDICIONS LA CAMPANA SL no serà responsable de possibles danys o perjuris que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic motivades per causes alienes a EDICIONS LA CAMPANA SL, ni de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el CPD (Centre de Processos de Dades), en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones per mitjà d’intromissions il·legítimes fora del control d’EDICIONS LA CAMPANA SL.

XARXES SOCIALS

En fer-se fan de les nostres pàgines en xarxes socials, consent:

  • El tractament de les seves dades personals en l’entorn de cada xarxa social conforme a les seves polítiques de privacitat.
  • L’accés d’EDICIONS LA CAMPANA SL a les dades contingudes en la llista de fans o seguidors.
  • Que les notícies publicades sobre l’esdeveniment apareguin al seu mur.

EDICIONS LA CAMPANA SL no utilitzarà les dades per a altres finalitats ni per enviar informació addicional. Si vol donar-se de baixa, només ha de punxar sobre l’hipervincle “Deixar de ser fan” o “Deixar de seguir” de cada xarxa social. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició  per mitjà d’escrit, dirigit a EDICIONS LA CAMPANA SL, Carrer Avenir, 49 baix, de Barcelona 08021, o enviant un e-mail a l’adreça info@lacampanaeditorial.com acompanyat de fotocòpia de document oficial que l’identifiqui.

En cas d’exercir-se per correu electrònic, el document haurà de firmar-se digitalment o adjuntar un document oficial escanejat. En el context d’aquest tractament ha de tenir en compte que EDICIONS LA CAMPANA SL únicament pot consultar les seves dades com a fan. Qualsevol rectificació de les dades ha de realitzar-la a través de la configuració del seu perfil d’usuari.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, i accepta i consent el tractament d’aquestes per part d’EDICIONS LA CAMPANA SL, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.